2015. március 30., hétfő

EVOD USB 650 BDC elektromos cigaretta készlet - Jelenlegi ára: 7 490 Ft !


EREDETI!  Megbízható forrásból származó termékek                   
GARANCIA az akkumulátorokra!
EVOD USB 650 BDC elektromos cigaretta készlet szimpla e-cigi készülékkel, víztiszta színű BDC patronnal, fehér színű 650 mAh akkuval az esmokeshop-tól.
Kiváló minőségű, USB csatlakozós EVOD elektromos cigaretta készlet eGo BDC dupla alsó fűtőszálas patronnal. Fantasztikus ízek kedvező áron! Az EVOD készlet passthrough elven működik, azaz egyszerre használható és tölthető az akkumulátor alján található micro USB csatlakozó segítségével. Számítógép előtt, vagy autóban ülve így folyamatosan tölthetjük elektromos cigarettánkat, és még az e-cigarettázás élvezetéről sem kell lemondanunk.
A micro USB csatlakozásnak köszönhetően az EVOD készlet praktikusan és sokoldalúan tölthető, hiszen a készletben található USB / micro USB kábel segítségével, vagy akár bármilyen micro USB-s töltővel is (pl. telefontöltő, fényképezőtöltő, stb. ) tölthető alulról, de felülről is tölthető az eGo USB töltővel.
Az e-cigaretta patronja szétszedhető, így nem kell eldobni az egész patront, ha tönkremegy a porlasztó. Az e-cigi porlasztója (kazánrésze) csavaros, könnyen kicserélhető akár otthon is. A dupla szilikon gyűrűs szigetelésnek köszönhetően nem folyik. Szipkája drip tip, könnyen cserélhető, csak a helyére kell pattintani.
Tipp:  Első használat előtt a patront töltsük fel folyadékkal, majd izzítás nélkül szívjunk bele párat, és hagyjuk állni pár percig, hogy a vatelines belső rész és az üvegszál megfelelően felszívja a liquidet. Célszerű a patront minél gyakrabban utántölteni, hogy a vatelin ne égjen meg.
Az akkumulátor nyomógombos, a gomb fehér színben világít, ha megnyomod. Az  akksi biztonsági zárral rendelkezik. Szállításkor az akkumulátor lezárt állapotban van. A feloldásához nyomd meg ötször röviden a nyomógombot. Ha le akarod zárni, nyomd meg ismét ötször a nyomógombot.
Mire elég az Ego EVOD 650 készlet?
A patron igen hosszú élettartamú (rendeltetésszerű használat mellett).
Az Ego EVOD 650 készlet tartalma:
1 db EVOD USB akkumulátor (650 mAh, nyomógombos) fehér színben
1 db töltetlen eGo BDC i-patron, 1, 8 Ω
USB akkutöltő
Magyar nyelvű használati útmutató



Jelenlegi ára: 7 490 Ft

Az aukció vége: 2015-04-12 16:00
. EVOD USB 650 BDC elektromos cigaretta készlet - Jelenlegi ára: 7 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése